volg een pitch-e training!

leer duidelijk schrijven en presenteren

Het vertellen van een duidelijk en overtuigend verhaal. Het blijft lastig. Er zit geen structuur in je verhaal, je vervalt in moeilijke vaktermen en voor je het weet duurt je verhaal eindeloos lang zonder ooit een duidelijk punt te maken... Hoe vertel je nou wél een duidelijk verhaal?

Volg een Pitch-e training! De training zal je leren om een duidelijk en overtuigend verhaal te vertellen.  Dit kun je inzetten om te overtuigen in salesgesprekken, presenteren aan collega's of om jouw idee te verkopen aan de wereld!

bestel nu direct je ticket

onze pitch-e klanten:

over pitch-e trainings!

wat kun je verwachten?

In deze drie uur durende workshop krijg je tips en trucs om je verhaal te structureren en in 60 seconden tot de kern van jouw idee of concept te komen. Dit bouwt voort op de storytelling technieken die wij in de meer dan 1000 producties voor Funk-e Animations hebben toegepast.

Je kunt hier meer over Pitch-e lezen.

Één van onze ervaren trainers geeft je feedback op jouw elevator pitch, welke wordt vastgelegd op video en deze video krijg je als afgeschermde YouTube link in je mail. Zo kun je je eigen pitch terugkijken of natuurlijk je awesomeness laten zien aan collega's, vrienden en familie. Awesome kunnen pitchen is natuurlijk een superpower om te hebben, maar de training biedt ook een goede mogelijkheid om te netwerken met andere professionals.

neem direct contact op!

Heb je nog vragen of wil je gewoon meer weten over de Pitch-e trainings?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!